16:00

Sandviks IK

Bergnäsets AIK - Sandviks IK 1-4

Det blev förlust mot Sandviks IK med klara 4-1 på lördagseftermiddagen.
Vi startar matchen optimistiskt och skapar en bra målchans efter ett par minuters spel men Max får ingen riktig träff och målvakten kan rädda tämligen enkelt. Det känns som att vi har hyggligt bra kontroll på spelet men den sista avgörande passningen sitter inte. Sandvik skapar den första riktiga farligheten efter dryga kvarten men Simon räddar friläget som uppstår efter en bra spelvändning. I minut 25 får Sandvik en hörna som vi lyckas ta bort men i andravågen lyfts bollen in till en fristående Sandvikare som trycker in bollen i nättaket. Resten av halvleken är ganska jämn men känslan är att Sandvik kommer in mer och mer i matchen. Underläge 1-0 i paus gör ändå att vi har känslan att kunna vända i andra. Tyvärr startar andra halvlek på sämsta tänkbara sätt när Sandvik ökar till 2-0 redan efter två spelade minuter. Efter det tar Sandvik över och vi blir väldigt utspridda i våra försök att både försvara och anfalla. Sandvik hinner göra 3-0 innan inbytte Barzan trycker in 3-1 i krysset från 18 meter. Efter det försöker vi forcera men det ger Sandvik ytor som de utnyttjar och gör 4-1 innan matchen är över. Sammantaget gör vi en blek insats mot ett Sandvik som är stabila och utnyttjar våra misstag.
Nu är det bara att ladda om till tisdag när vi åker ner till Umeå för att möta seriesegrarna Team TG.